Onze klanten zijn uw referenties

Wij organiseren al jaren incentives, events en meetings voor onze klanten en zijn trots op deze samenwerking. Hieronder vindt u een greep uit onze klantenkring. 


Volvo Cars Nederland

Volvo Trucks Nederland &
Volvo Bedrijfswagen Dealer Vereniging

 
 
 
 
 
        

        


Impact Vastgoed over Rocket Fuel Events:

In 2018 heeft Rocket Fuel Events een ski incentive voor ons geregeld naar Lech. Jeanette neemt al het werk uit handen en denkt aan elk detail. Jeanette staat voor betrouwbaarheid, creativiteit en is zeer prettig in de communicatie. Voor een volgende incentive zullen wij zeker weer gebruik maken van Rocket Fuel Events!
— Charella Sahetapy, Marketing & PR Coordinator, Impact Vastgoed

BAS Truck Center over Rocket Fuel Events:

In 2017 heeft Rocket Fuel Events twee incentives voor ons georganiseerd. De voortreffelijke ervaringen vanuit de eerste heeft ons doen besluiten om Jeanette meer de vrije hand te geven voor de tweede. Juist dan komt haar vindingrijkheid optimaal tot z’n recht en bereikten we een overweldigend resultaat. Jeanette staat voor creativiteit, accuratesse, niets aan ’t toeval over latend en bovenal voor een welgemeende personal touch.
— Bas van Heertum, Commercieel Directeur, BAS Truck Center

Volvo Trucks over Rocket Fuel Events:

Jeanette organiseert sinds 2003 jaarlijks de Volvo Trucks dealerreis. Voor Volvo heeft zij dealer-incentivereizen georganiseerd naar o.a. Dubai, Curaçao, Marbella, Zuid-Afrika, Marrakech, Panama en Lissabon. Naast haar vermogen om een boeiend en verrassend programma samen te stellen voor een verwende groep gasten, is Jeanette voor iedereen altijd een rots in de branding. Ze is betrouwbaar, geinteresseerd en anticipatief. Altijd opgewekt, bescheiden en zeer stressbestendig. Een echte professional. Ik kan haar van harte aanbevelen!
— George Seitzinger, Volvo Bedrijfswagen Dealer Vereniging

Purple Pride over Rocket Fuel Events:

Purple Pride werkt inmiddels al ruim 5 jaar samen met Rocket Fuel Events voor verschillende evenementen. Samen met Rocket Fuel Events bepalen wij doelstellingen voor de lange termijn en zij weten dit goed te vertalen naar creatieve ideeën en events. Van een boks clinic in de kassen tot een productlancering op culinaire hoogte; je kunt het zo gek niet bedenken of Rocket Fuel Events creëert en organiseert het. Na Purple Pride’s 15-jarig jubileum event in 2011 heeft Rocket Fuel Events in maart 2016 ons 20-jarig jubileum event georganiseerd. In de lijn van de wereldreis die wij met ons concept Werelds Koken maken, stapten we dit jaar met 160 Purple Pride relaties aan boord van de ss Rotterdam voor een feestelijke avond in de Grand Ballroom, een mijlpaal om nooit te vergeten. Het is erg fijn samenwerken met Jeanette en Dominique. Ze zien geen detail over het hoofd en zijn prettig in de communicatie. Ga zo door!
— Loes Al, Marketing Manager Purple Pride