The launch

Bij de intake komt Rocket Fuel Events letterlijk met een koffer vol inspiratie en ervaring langs. We bespreken de doelstellingen, filteren wensen en maken we kennis met de bedrijfscultuur, het product, de dienst en medewerkers van de opdrachtgever. We willen niet alleen een hoop weten, maar ook voelen.

Onze belofte 

Het eindresultaat dat Rocket Fuel Events oplevert, blijft bij als een waardevolle herinnering. De route ernaar toe beklijft als een onvergetelijke ervaring. 

Dual Fuel 

Ieder z’n kracht. Het beste resultaat behalen we niet alleen. Dat vraagt om betrokkenheid en marktkennis van de opdrachtgever. Daar waar mogelijk en zinvol co-creëren we met de opdrachtgever. Deze wordt mede-eigenaar van het concept en brengt gedurende de ontwikkeling continu verbeteringen aan. 

Fixed Fuel Fee 

Bij Rocket Fuel Events weet u waar u aan toe bent. Per project maken we van te voren inzichtelijk wat we doen en hoeveel tijd en inkoop daarmee gemoeid is. 

Niet tevreden, geld terug

Rocket Fuel Events gelooft in zichzelf én lange termijn relaties. Na afloop van een incentive of reis evalueren behaalde resultaten. Hebben we aantoonbaar steken laten vallen waardoor resultaten niet zijn behaald, dan geven we een relevante korting op de eindnota.


Fuel Founder & Director

Half werk zit niet in mijn aard. Reach for the moon! Daar ligt mijn ambitie. Ben ik niet aan het werk, dan ben ik meestal op ontdekkingsreis naar nieuwe bestemmingen, culturen en concepten. Inspiratie is de brandstof waarop ik vlieg
— Jeanette Pegels, Founder & Fuel Director

 

 


Om nooit te vergeten 

De eerste incentivereis die Jeanette Pegels organiseerde was in 2001 naar Kenia, een beloning voor 120 sales managers en hun partners. In 5 dagen deden we met 20 minibusjes Nairobi, Lake Nakuru en Masai Mara aan. Het was onvergetelijk - game drives, bush dinners, lunch tussen de giraffen, feest in restaurant Carnivore -  dit smaakte naar meer.

Om snel te vergeten 

Achter de schermen hebben we wel degelijk wel eens met onze handen in het haar gestaan. Denk aan housekeeping van een net geopend 5* hotel in Bangkok dat te vroeg de staff room schoonmaakte en het relatiegeschenk, een zeer kostbare porseleinen vaas bij het vuilnis zette. Gelukkig vonden we de vaas op tijd én onbeschadigd terug... Never a dull moment, dit houdt ons scherp en we blijven leren.

Fuel Flexibility & Partners  

Rocket Fuel Events werkt met een vast team van Event-professionals en Fuel Partners die uiteraard ook beschikken over het Rocket Fuel DNA.
Op deze manier garanderen we kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit