Meetings

Bij het organiseren van meetings is het van belang dat inhoud en vorm samenkomen. Synergie op beide vlakken zorgt voor inspiratie, energie en rendement. Een (internationale) Sales meeting of Kick-off meeting, Rocket Fuel Events weet wereldwijd de weg naar de meest bijzondere locaties en neemt de organisatie geheel voor u uit handen.


 

Internationale Meeting Praag

Praag wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Europa en is internationaal erg goed bereikbaar.

Na Dubai in 2014 organiseerde Rocket Fuel Events in 2015 de Adsimilis Meetup in Praag. De relaties van Adsimilis vlogen in vanuit diverse wereldsteden voor een inspirerende meeting in de TV Tower, een unieke meeting en event locatie met schitterend uitzicht over de stad. Het 3-daagse verblijf in Praag werd maximaal beleefd met een welkomst cocktail in Club Nebe, een fietstocht door het oude stadscentrum en een bezoek aan bierbrouwerij mocht uiteraard ook niet ontbreken. Aangezien deze klant met hun kantoren wereldwijd weet hoe het is om 24/7 te opereren, werd er ook tijd gemaakt om het nachtleven van Praag goed te ontdekken.    


 

Kick-off Meeting Lapland

Sinds 2004 organiseert Rocket Fuel Events incentive reizen naar Zweeds Lapland. Het is sindsdien één van onze favoriete incentive & meeting bestemmingen.

Overnachten in een luxe hotel of heerlijk warm in uw slaapzak in het IJshotel. Na afloop van uw meeting is het tijd voor ontspanning en organiseren wij een Husky sleetocht over bevroren meren, stapt u aan boord van een IJsbreker of laat de adrenaline van uw sales managers gieren met een sneeuwscooter tocht door de bossen. Zweeds Lapland biedt een afwisselend landschap en natuur die een onvergetelijke indruk maakt.


 

Kick-off meeting vrijwilligers hospice

Rocket Fuel Events organiseerde op 7 maart 2014 een 2-daagse Vuurtraining voor alle vrijwilligers, verpleegkundigen en artsen van Xenia Hospice in Leiden, op een inspirerende locatie aan onze eigen mooie kust. Sinds 4 april 2014 heeft Xenia Hospice haar deuren geopend. Ons vuur gaat branden van deze mooie samenwerking!