Incentives

Relaties bedanken voor hun inzet, medewerkers prikkelen of uitdagen tot betere prestaties? Een doeltreffende dealer-, jubileum- of sales incentive reis resulteert in een extra gemotiveerde en loyale doelgroep. En vooral ook in een onvergetelijke ervaring, waar jaren later nog over gepraat wordt!


 

Dealerreis Lissabon

Lissabon was in juni het decor van één van de stopovers van de Volvo Ocean Race 2014 – 2015. Naast de Volvo Ocean Race-beleving, beleefden de Volvo Cars dealers van 4 tot 8 juni een heel mooi en afwisselend programma waarin een goed gesprek, het versterken van de onderlinge band én ontmoetingen met elkaars partners centraal stonden. Naast de organisatie van de dealerreis verzorgden wij de gehele communicatie waaronder ook design van de event visuals en de event website. De dealers werden voorafgaande de reis via de event site op de hoogte gehouden, kwamen al direct in de stemming met de speciale Spotify afspeelijst en konden na afloop uiteraard nagenieten bij het terugkijken van de mooie foto’s. 

 

 

Dealerreis Marrakech

Marrakech betekent letterlijk: “De stad in het land van de zon”!
Het is de toegangspoort van de woestijn en de betoverende hoofdstad van Zuid-Marokko. Met een overvloed aan palmen en subtropische planten. Het kleurrijke centrum van Marrakech staat garant voor een fascinerend schouwspel.

Marrakech is niet alleen bijzonder vanwege haar historische en culturele hoogtepunten. Het is ook een trendy stad met veel hippe restaurants en uitgaans-gelegenheden. Met het Atlas Gebergte op 1 uur rijden vanaf de stad kunnen wij u een zeer divers programma aanbieden. Cultuur, natuur en avontuur in een setting van een compleet andere wereld op slechts 3 uur vliegen vanaf Amsterdam. 

 

 

Dealerreis Panama

Panama is een zeer veelzijdige incentive bestemming. Pittoreske dorpjes, mysterieuze regenwouden en natuurlijk het indrukwekkende Panamakanaal. Maar ook het oude koloniale centrum in schril contrast met de moderne skyline van Panama City.

Panama heeft bovendien de meest idyllische eilanden, prachtige stranden en bijzondere snorkelplekjes met kleurrijke vissen en koralen. Wat dacht u van een verblijf op het tropische eiland San Blas exclusief voor uw gasten? U vliegt vanaf Panama per privé vliegtuigje en overnacht in een cabin of avontuurlijk in een tent.  
's Avonds eet u de kreeft die u diezelfde middag gevangen heeft tijdens de kreeftenrace. Een belevenis om nooit te vergeten!

 

 

 

Dealerreis Dubai

Dubai is een incentive en meeting bestemming die het gehele jaar door geliefd is. Nergens is de variatie zo groot; een smeltkroes van culturen, met moderne hoogbouwarchitectuur tot de traditionele soukhs in de Bur Dubai.

De stad der contrasten bruist van de activiteiten. Een catamaran tocht rond Palm Island, een dinner cruise over de Creek en dune bashing in een 4x4 Jeep gevolgd door een valkerij demonstratie met als afsluiting een feestavond in een bedoeïenentent in de woestijn is een ervaring om nooit te vergeten. Het “Hong Kong van de Golf” heeft culinair en aan nachtleven ook veel te bieden. Buurland Abu Dhabi ligt op circa 2 uur rijden en is absoluut een bezoek waard.

 

 

Go Glasgow

Glasgow heeft een zeer relaxte sfeer, trendy, goede restaurants en erg vriendelijke, gastvrije locals. De stad biedt architectuur, cultuur (o.a. de Kelvingrove Art Gallery en Gallery of Modern Art die u niet mag missen!) en natuur. Tevens is Glasgow de modehoofdstad en grootste stad van Schotland.

Met Trossachs National Park en Loch Lomond op een klein uur rijden, biedt deze bestemming ook goede mogelijkheden voor outdoor activiteiten, zoals hiken en mountainbiken. Of wat dacht u van een spectaculaire vlucht met een watervliegtuig? Na afloop een Whiskey tasting bij het vuur.

Kies een keer niet voor een hoofdstad, ‘Just Say Yes’ * to Glasgow.