Events

Product introductie, jubileumfeest, kick-off, bedrijfs- of relatie event. Rocket Fuel Events is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwende events. Van uitnodigingtraject, registratie tot eventuele give-aways. Met details die er toe doen maken we uw event tot een succes.


 

Jubileum evenement & concept introductie

Purple Pride bestond 20 jaar in 2016 en ook dit jubileum evenement mochten wij organiseren. De samenwerking bestaat namelijk al sinds 2011, voor de communicatie en organisatie van het 15-jarig jubileum event. 

Voor het 20-jarig jubileum event werden 150 relaties uitgenodigd op de ss Rotterdam. Zij beleefden een culinaire aubergine experience en Tante Es lanceerde samen met de aandeelhouders, op haar eigenzinnige wijze het nieuwe productconcept "Melanza". Een feestelijke avond met een spectaculaire show vol humor.

Tijdens het 15-jarig jubileum event in de Glazen Ruimte in Maarssen beleefden 200 relaties de ludieke introductie van het nieuwe productconcept "Werelds Koken" en werden ze aan de hand van diverse workshops meegenomen op de “Aubergination” wereldreis.

Rocket Fuel Events organiseerde in 2014 tevens het kick-off event van de incentive campagne "Purple Pride Punch-Out".

 

 

Sponsor event

And the winner is....
Rocket Fuel Events verzorgt sinds 2012 voor cosmeticamerk essence het fan management gedurende internationale sponsor acties. In 2012 verzorgden wij de coördinatie en organisatie van Justin Bieber hospitality programma’s in Londen, Manchester, Antwerpen en Arnhem.

In 2013, 2014, 2015 en 2016 de MTV European Music Awards in Amsterdam, Glasgow, Milaan en Rotterdam. Vanuit verschillende Europese landen reizen winnaars van de sponsor acties naar de concerten voor een weekend om nooit te vergeten.

De hotels worden geheel in essence stijl ingericht. Tijdens de MTV Music week in Rotterdam ontmoetten essence fans hun favoriete influencers in de essence pop-up store en organiseerden we o.a. een DJ workshop. De winnaars bezoeken de MTV pre-party, EMA show, red carpet- en after party, it's simply EMAzing!

 


 

Lancering Change Club

Bij de oprichting van de Change Club hebben we het vuur aangestoken.

Tijdens het event ‘Be The Change’ is de nieuwe naam en het nieuwe logo gelanceerd. Na de lancering en updates vanuit de Change Club namen 40 Members en potentiële Members deel aan een Vuurtraining om kennis te maken met de kernwaarden van de Change Club. Daarna volgden pitches van organisaties die graag door de club ondersteund willen worden.

Het zonnige weer en de sfeervolle setting op Het Oude Slot in Heemstede maakte het af en de Change Club kijkt terug op een geslaagde officiële start.